O nama

Glavna djelatnost obrta za usluge “Zlo i naopako” je Agencija za promidžbu, a uz oglašavanje i internet marketing, bavimo se i istraživanjem javnog mnijenja i tržišta.

Glavna djelatnost agencije za usluge “Zlo i naopako” je promidžba, a uz oglašavanje i internet marketing, bavimo se i istraživanjem javnog mnijenja i tržišta.

Vlasnica Agencije Maja Ilčić diplomirala je na Fakultetu za organizaciju i informatiku u Varaždinu. Radom u Agenciji objedinjuje svoja znanja i iskustva u organizacijskim i informatičkim poslovima na korist i zadovoljstvo brojnih klijenata.

Također smo se profilirali, a nakon dugogodišnjeg iskustva bavljenja političkim temama i u političkom marketingu – strategija, vizija i cilj izborne promidžbe, postavljanje kampanje kroz društvene mreže te postizanje odličnih rezultata.

Naglasak ćemo staviti na stvaranje digitalnih influencera, protagonista nove ere digitalnog marketinga, influencers marketing. Kroz detaljne analize i razna istraživanja na preko nekoliko tisuća pratitelja pojedinih digitalnih influencera došli smo do zaključka  na koji način možemo svoj proizvod, uslugu ili brend plasirati na tržište.

Surađujemo s renomiranom agencijom na području internet marketinga i oglašavanja,  Escape d.o.o. iz Osijeka , posebno u segmentu postavljanja mjerenja u Google Analytics-u i Google tag manageru.

Usto, educirani smo na njihovoj PPC Akademiji, vodećoj instituciji u Hrvatskoj koja podučava o Google oglašavanju, što je jamstvo da će svaka kampanja biti vrhunski odrađena. Nećemo zaboraviti ni diplomu s Londonske škole odnosa sa javnošću gdje smo razvili i proširili vidike u komunikacijskim vještinama.

 

Maja Ilčić

Vlasnica agencije - Stručna prvostupnica poslovne informatike

Cjeloživotno učenje je moj način života, znatiželja mi je drugo ime, uočavanje detalja koji mijenjaju svijet mi je specijalnost, a napraviti osobu sretnom i pozitivnom mi je životni cilj. Stvaram, izmišljam, potenciram i ostvarujem već duže vrijeme, onako usput, no, to usput se počelo pretvarati u pravi mali poziv, zadovoljnih i sretnih komentara svakim danom sve više i više.

Skoči do alatne trake